Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g268g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste40g158kcal13.3g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g524kcal30g32.6g29.6g14g
Valittu annoskoko313g262kcal15g16.3g14.8g7g
Annoskoko puolitettuna156g131kcal7.5g8.2g7.4g3.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922