Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa114g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Kanamuna kuoreton, annos 100g39g55kcal4.9g0.1g4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 26g82kcal2.7g15.5g0.6g1.4g
Purjosipuli 49g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Rypsiöljy 10g86kcal0g0g9.8g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g73g179kcal12.4g2.2g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g868kcal42.8g43.8g58.2g6.4g
Valittu annoskoko313g434kcal21.4g21.9g29.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal10.7g11g14.6g1.6g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630