Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee215g263kcal45.2g0g8.6g0g
Osterikastike, Blue Dragon32g39kcal1.1g8.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.1g27kcal0g6.6g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%54g86kcal1.5g1.5g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g839kcal96.2g35g33.4g0.6g
Valittu annoskoko313g420kcal48.1g17.5g16.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g210kcal24.1g8.8g8.4g0.2g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312