Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g62g211kcal8.1g41.9g1.1g3.3g
Kurpitsansiemen, Risetti29g162kcal5.2g12g10.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 19g129kcal5.1g1.3g11.1g2.4g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g12g75kcal1.7g1.7g7.5g0g
Hasselpähkinä 19g123kcal2.7g0.6g11.7g3.3g
Pellavansiemen kokonainen 10g48kcal1.9g0.1g4g2.5g
Auringonkukansiemen 19g114kcal4.4g2.4g9.5g1.1g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1722kcal58.2g120g110.4g25.2g
Valittu annoskoko313g861kcal29.1g60g55.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna156g431kcal14.6g30g27.6g6.3g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.2g17.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305