Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska 63g19kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g63g32kcal0.9g1.3g2.5g1.3g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 42g56kcal3.5g7.4g0.8g2.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 21g67kcal5.1g9.6g0.4g1.9g
Herne 17g12kcal0.9g1.6g0.1g0.5g
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g484kcal23.8g54.2g15.6g16.8g
Valittu annoskoko313g242kcal11.9g27.1g7.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal6g13.6g3.9g4.2g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982