Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 109g122kcal22.9g0g3.3g0g
Lanttu 65g19kcal0.7g3g0.2g1.2g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 4.3g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 30g69kcal4.9g0.2g5.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)87g139kcal2.3g2.3g13g0g
Sinappi 2.2g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g721kcal62.8g14.4g44.2g3.2g
Valittu annoskoko313g361kcal31.4g7.2g22.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g180kcal15.7g3.6g11.1g0.8g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085