Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 253g193kcal43.6g0g1.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g114kcal0g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g638kcal88.4g4.6g29g1.6g
Valittu annoskoko313g319kcal44.2g2.3g14.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g160kcal22.1g1.2g7.3g0.4g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638