Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 113g120kcal4.5g21.9g1g2g
Hk, sininen lenkki 580g131g302kcal13.1g8.3g23.6g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka57g20kcal1.6g2.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g890kcal38.6g66.8g50.4g5g
Valittu annoskoko312g445kcal19.3g33.4g25.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g223kcal9.7g16.7g12.6g1.3g
Arvot/100g100g143kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876