Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 22g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 3.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 98g29kcal0.6g5.2g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 138g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 47g150kcal11.5g21.6g0.9g4.2g
Viinietikka 2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g378kcal25.2g56.4g2.2g13.2g
Valittu annoskoko312g189kcal12.6g28.2g1.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g95kcal6.3g14.1g0.6g3.3g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954