Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi119g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Kaali, valkokaali142g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g216kcal20g11g10g6.2g
Valittu annoskoko313g108kcal10g5.5g5g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g54kcal5g2.8g2.5g1.6g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271