Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g123kcal0g0g13.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)99g308kcal16.9g53.6g2.9g12.9g
Ketsuppi, meira11g7.5kcal0.2g1.7g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Palvikinkku Wursti30g27kcal4.6g0.2g0.6g0g
Oltermanni, perinteinen22g79kcal5.5g0g6.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g40g20kcal0.4g4.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1174kcal58.4g125.8g49.4g27.6g
Valittu annoskoko313g587kcal29.2g62.9g24.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna156g294kcal14.6g31.5g12.4g6.9g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993