Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g57g200kcal3.4g43.5g1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g206g72kcal2.1g13.4g1g1.6g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g545kcal11g113.8g4g5.4g
Valittu annoskoko312g272kcal5.5g56.9g2g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal2.8g28.5g1g1.4g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139