Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g112g73kcal1.8g16.7g0.1g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g78g74kcal15.6g0g1.3g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g45g36kcal0.2g3.1g2.7g0.4g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g23g33kcal3.8g0.3g1.9g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g5g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.7g5.4kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g450kcal43.4g43.4g12.4g1.2g
Valittu annoskoko312g225kcal21.7g21.7g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal10.9g10.9g3.1g0.3g
Arvot/100g100g72kcal6.9g6.9g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449