Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 149g103kcal7.5g14g0.6g4.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Cashewpähkinä 18g103kcal3.6g3.4g8.3g0.6g
Mineraalisuola keskiarvo 1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g1.2g4.6kcal0.6g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g535kcal23.8g37.4g29.8g11g
Valittu annoskoko313g268kcal11.9g18.7g14.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal6g9.4g7.5g2.8g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928