Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g94g75kcal1.4g6.3g4.7g0g
Munakoiso 75g17kcal0.4g2.3g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Broccoli 200 g38g7.9kcal1.2g0.7g0.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.3g8.7kcal0.5g0g0.7g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g294kcal8.2g23.6g17g5.4g
Valittu annoskoko313g147kcal4.1g11.8g8.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal2.1g5.9g4.3g1.4g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378