Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha138g229kcal26.2g0g13.8g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 69g91kcal1.8g2.2g8.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Korppujauho 17g63kcal1.8g12.9g0.2g0.9g
Tomaatti, tuore35g7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g880kcal68g34.8g51g3.4g
Valittu annoskoko313g440kcal34g17.4g25.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g220kcal17g8.7g12.8g0.9g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425