Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 197g77kcal2g13.8g0.4g5g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g30g56kcal0.7g1g5.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal6g0g6.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5.9g16kcal0.5g3g0.1g0.8g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g49g36kcal3.9g3.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g545kcal26.2g43.4g26.4g11.6g
Valittu annoskoko312g273kcal13.1g21.7g13.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal6.6g10.9g6.6g2.9g
Arvot/100g100g87kcal4.2g6.9g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154