Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 43g44kcal0.6g2.1g3.5g0.7g
Linssi, vihreä, go green91g309kcal26.5g52.1g0.9g27.9g
Kikherne (Gogreen), annos 100g91g96kcal7.3g12.8g1.8g9.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Rypsiöljy 8.1g71kcal0g0g8.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g27g31kcal1.6g1.3g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 5.9g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1163kcal73.8g143.6g36g77.8g
Valittu annoskoko312g582kcal36.9g71.8g18g38.9g
Annoskoko puolitettuna156g291kcal18.5g35.9g9g19.5g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506