Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.6g0.9g2.5g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen97g32kcal3.2g4.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.9g80kcal0g0g8.9g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g8.3g43kcal0.3g4.9g2.5g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Banaani, kuorittu 70g61kcal0.7g12.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1196kcal31g177.2g37.6g8.4g
Valittu annoskoko313g598kcal15.5g88.6g18.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g299kcal7.8g44.3g9.4g2.1g
Arvot/100g100g191kcal5g28.3g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394394