Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 294g406kcal55.1g0g20.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.7kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 3.7g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Valkopippuri 3.7g10kcal0.4g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g869kcal112g8.4g41.8g4.8g
Valittu annoskoko313g435kcal56g4.2g20.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal28g2.1g10.5g1.2g
Arvot/100g100g139kcal17.9g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395951