Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 122g93kcal2.3g18.8g0.2g1.2g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g52g76kcal7.8g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen87g29kcal2.9g4.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g513kcal33.2g48.2g19.6g3g
Valittu annoskoko313g257kcal16.6g24.1g9.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal8.3g12.1g4.9g0.8g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479