Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.3g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 44g32kcal1.3g2.1g1.9g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen44g318kcal0.4g0.4g35.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g65g226kcal2.3g52.2g0.6g1.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g65g22kcal0.3g4.2g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1681kcal21.4g202.4g86.6g8.2g
Valittu annoskoko313g840kcal10.7g101.2g43.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g420kcal5.4g50.6g21.7g2.1g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405171