Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto53g181kcal10.7g0g15.4g0g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 178g62kcal8.2g3.5g0.5g4.4g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)7.1g19kcal0.9g0.9g1.3g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g36g113kcal0.8g1.1g11.7g0g
Valkosipuli 3.6g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g780kcal42.6g15.6g58g10.2g
Valittu annoskoko313g390kcal21.3g7.8g29g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g195kcal10.7g3.9g14.5g2.6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036