Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 150g58kcal1.5g10.2g0.4g2.7g
Mustikka metsä- 39g17kcal0.2g2.5g0.2g1.3g
Vadelma 31g13kcal0.3g1.3g0.2g1.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa34g17kcal0.2g3.7g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g7.7g25kcal0.1g6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 52g18kcal1.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g295kcal7.8g52.6g1.8g10.6g
Valittu annoskoko313g148kcal3.9g26.3g0.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal2g13.2g0.5g2.7g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384