Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 39g13kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 39g31kcal0.6g6.5g0g1.2g
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Chili, vihreä, tuore 3.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.6kcal0.3g0.4g0.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 10g18kcal0.8g0.2g1.5g0g
Vesi154g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g179kcal5.6g24.4g4.8g7g
Valittu annoskoko312g90kcal2.8g12.2g2.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g45kcal1.4g6.1g1.2g1.8g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855