Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 223g455kcal40g0g33g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kauralese 17g60kcal3g7.6g1.3g2.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1143kcal95g20.4g74.8g7.2g
Valittu annoskoko313g572kcal47.5g10.2g37.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g286kcal23.8g5.1g18.7g1.8g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098