Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 222g40kcal1.2g5.6g0.9g1.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)79g16kcal0.5g2.8g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.2g23kcal0g0g2.5g0g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.4g6.1kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g177kcal4g20g7.2g3.6g
Valittu annoskoko313g89kcal2g10g3.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g44kcal1g5g1.8g0.9g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181