Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 194g147kcal3.6g29.9g0.4g1.9g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kauralese 4.9g18kcal0.9g2.2g0.4g0.8g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)31g38kcal0.7g8.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kananmuna, keitetty 21g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Maito, Kevyt19g8.9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g678kcal26.2g110.2g11.6g7.2g
Valittu annoskoko313g339kcal13.1g55.1g5.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal6.6g27.6g2.9g1.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196