TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)24g64kcal1.8g11.7g1.2g2.4g
Korppujauho 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.6g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g183g238kcal38.5g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g761kcal89.4g40.8g33.4g6g
Valittu annoskoko313g381kcal44.7g20.4g16.7g3g
Annoskoko puolitettuna156g190kcal22.4g10.2g8.4g1.5g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808