Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha217g361kcal41.3g0g21.7g0g
Kananmuna kuoreton18g26kcal2.2g0g1.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g65g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g857kcal89.2g18g47.2g1.6g
Valittu annoskoko313g429kcal44.6g9g23.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g214kcal22.3g4.5g11.8g0.4g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.9g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496