Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)73g286kcal21.3g0.4g22g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)44g138kcal9.7g1.1g10.6g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6.1g0.1g5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 147g484kcal2.9g4.4g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1955kcal80g12g177.8g0g
Valittu annoskoko313g978kcal40g6g88.9g0g
Annoskoko puolitettuna156g489kcal20g3g44.5g0g
Arvot/100g100g313kcal12.8g1.9g28.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741