Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 68g40kcal6.6g2g0.3g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g14g44kcal2.8g8.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha68g112kcal12.9g0g6.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 149g330kcal26g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1091kcal100g20.4g67.8g0g
Valittu annoskoko312g545kcal50g10.2g33.9g0g
Annoskoko puolitettuna156g273kcal25g5.1g17g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454