Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Merilohifile, norja247g409kcal41.2g0g27.1g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g62g92kcal1.8g2.8g8.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1070kcal86g5.6g78.8g0g
Valittu annoskoko313g535kcal43g2.8g39.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g267kcal21.5g1.4g19.7g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497