Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 93g30kcal0.6g5.1g0.2g2.4g
Kaali, valkokaali93g20kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.9g1.4kcal0g0.5g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.3g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Hunaja 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 44g24kcal0.4g5.4g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g46g55kcal1.4g1.9g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g301kcal7.8g39.8g10.4g9.4g
Valittu annoskoko312g151kcal3.9g19.9g5.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal2g10g2.6g2.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316