Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g38g38kcal3.4g2.7g1.4g0.3g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g107g181kcal21.3g0g10.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 168g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g438kcal49.4g5.4g24.2g0.6g
Valittu annoskoko313g219kcal24.7g2.7g12.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g110kcal12.4g1.4g6.1g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505