Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 161g357kcal28.2g0g27.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 46g61kcal1.2g1.5g5.5g0g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.4g3.9kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g27g35kcal3.5g0.1g2.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale23g14kcal2.3g1.2g0.1g16.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1072kcal71g8.6g84.2g35g
Valittu annoskoko313g536kcal35.5g4.3g42.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna156g268kcal17.8g2.2g21.1g8.8g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.4g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796