Hernepyree

1. Sulata voi kattilan pohjalla.

2. Laita pilkottu sipuli kattilaan sulaneen voin sekaan.

Ruskista sipulia hetki.

3. Laita herneet kattilaan.

Sekoita hieman kunnes herneet ovat sulaneet.

4. Kaada sekaan kerma.

5. Anna olla hetki liedellä miedolla lämmöllä, sekoita aina silloin tällöin.

6. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Justice
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g119kcal0.2g0.1g13.4g0g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g197g138kcal10.1g18.6g0.8g6.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g33g24kcal0.8g5.5g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, kasvirasvasekoite, rasvaa 4 % 66g37kcal0.8g2.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g636kcal23.8g53.6g33.6g12.2g
Valittu annoskoko313g318kcal11.9g26.8g16.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal6g13.4g8.4g3.1g
Arvot/100g100g102kcal3.8g8.6g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446608