Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 155g175kcal32.8g0g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g370kcal66.8g3.2g9.4g0.8g
Valittu annoskoko313g185kcal33.4g1.6g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g92kcal16.7g0.8g2.4g0.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564