Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 62g204kcal6.4g41.4g0.7g2.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Amerikan Pekoni filee, HK23g37kcal4.9g0.1g21.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa23g70kcal5.4g0g5.4g0g
Maito, Kevyt62g29kcal2g3g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g979kcal66.8g97.4g72.6g5.8g
Valittu annoskoko312g489kcal33.4g48.7g36.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g245kcal16.7g24.4g18.2g1.5g
Arvot/100g100g157kcal10.7g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094