Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 112g31kcal1.3g4.6g0.2g2.4g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g56g84kcal9.5g0.2g4.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g251kcal22.6g9.8g12g4.8g
Valittu annoskoko313g126kcal11.3g4.9g6g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal5.7g2.5g3g1.2g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704