Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 41g125kcal7.4g20.1g0.4g4.4g
Porkkana 27g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 166g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 41g53kcal8.9g0g1.9g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g12g30kcal1.9g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g447kcal37.4g46.2g9.4g11g
Valittu annoskoko312g223kcal18.7g23.1g4.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g112kcal9.4g11.6g2.4g2.8g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346