Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g37g228kcal7.1g1.9g20.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale11g6.7kcal1.1g0.6g0g8.2g
Tattarijauho, Myllynparas26g89kcal3.4g17.7g0.4g1.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g19g67kcal3.2g8.8g1.4g3g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g21g153kcal0.2g0.2g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1102kcal30.6g61.2g78.2g38g
Valittu annoskoko313g551kcal15.3g30.6g39.1g19g
Annoskoko puolitettuna156g276kcal7.7g15.3g19.6g9.5g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365