Lanttumuussi

Keitä paloiteltu lanttu suolavedessä kypsäksi.

Ota keitinvesi talteen, lisää sitä tarvittaessa, jos muussista meinaa tulla liian paksua.

Muussaa lantut sauvasekoittimella, lisää voita ja kermaa.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 220g64kcal2.2g10.1g0.7g4g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g54g184kcal1.1g1.6g18.9g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g663kcal6.8g23.6g57.8g8g
Valittu annoskoko313g332kcal3.4g11.8g28.9g4g
Annoskoko puolitettuna156g166kcal1.7g5.9g14.5g2g
Arvot/100g100g106kcal1.1g3.8g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458000