Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g115g437kcal8.2g57.9g18.6g2.1g
Raparperi 76g26kcal0.5g4.2g0.1g1.1g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g61g115kcal1.6g3.1g10.9g0g
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Sokeri 26g105kcal0g25.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1476kcal29g185.8g66g6.4g
Valittu annoskoko313g738kcal14.5g92.9g33g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g369kcal7.3g46.5g16.5g1.6g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355