Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 283g246kcal3g51.7g1.1g5.1g
Voi 11g77kcal0.1g0g8.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.7g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g784kcal8g134.2g20.8g13.4g
Valittu annoskoko313g392kcal4g67.1g10.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna156g196kcal2g33.6g5.2g3.4g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905