Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow83g292kcal6.7g65g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1389kcal77.8g135.4g59.6g5g
Valittu annoskoko313g695kcal38.9g67.7g29.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g347kcal19.5g33.9g14.9g1.3g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728