Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g62g197kcal8.5g35.7g2g5g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g82g105kcal12.3g0g7.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 36g15kcal3.5g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen103g34kcal3.4g5g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g834kcal58.6g82.6g31.6g10.4g
Valittu annoskoko313g417kcal29.3g41.3g15.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g209kcal14.7g20.7g7.9g2.6g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.2g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754