Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 45g66kcal9.7g0g3.1g0g
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 45g13kcal0.3g2.4g0.1g0.9g
Kidneypapu keitetty 100g26g25kcal1.8g3.8g0.1g1.8g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g26g25kcal1.8g3.9g0.3g2.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 45g15kcal0.5g2.4g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g319kcal28.2g25g10.8g12.2g
Valittu annoskoko312g159kcal14.1g12.5g5.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g80kcal7.1g6.3g2.7g3.1g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179