Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.9g0.3g1g
Vispikerma Flora 20%55g120kcal1.6g2.7g10.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki55g31kcal4.6g2.7g0.1g0g
Mansikka 44g20kcal0.2g3.7g0.1g0.8g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)55g33kcal0.3g7.1g0.3g1.1g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g968kcal31.4g128.8g33.2g5.8g
Valittu annoskoko312g484kcal15.7g64.4g16.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g242kcal7.9g32.2g8.3g1.5g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653