Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 133g260kcal24.9g0g18g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g55g19kcal1.3g2.6g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)55g47kcal0.6g1.9g3.9g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%44g36kcal1.4g2.7g2.2g0g
Sipuli 24g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g738kcal57g16.8g48.8g0.8g
Valittu annoskoko313g369kcal28.5g8.4g24.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g185kcal14.3g4.2g12.2g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329